nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Törvénysértő fotók jelentek meg Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről

Törvénysértő fotók jelentek meg Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről

Minden elővigyázatosság és biztonsági intézkedés ellenére egy lesifotósnak sikerült fényképeket készítenie a karibi vakáción lévő Vilmos hercegről és az egész Middleton családról.
Avatar
L.CS.
f Ajánlom

György herceg már tavaly is Mustique szigetén töltött egy hetet. Akkor, amúgy élete első külföldi útján, rögtön elkészült róla a legelső lesifotó is: édesanyja, karján a kis királyfival éppen kiszállt a repülőből, amikor a fotós elkattintotta a gépet. A tündéri felvétel bejárta a világsajtót.
A csapat idén is Londonból repült első osztályon St. Lucia szigetére, onnan magángéppel utaztak tovább a Mustique-szigetre. A kilencórás úton az utasok szerint György nagyon jól viselkedett, egyfolytában kis plüssállataival játszott.

Mustique az arisztokrácia és a sztárvilág kedvenc helye, ugyanis paparazzómentes övezet: törvény tiltja lesifotók készítését, ezért valóságos paradicsom a felső tízezer számára. Most azonban valaki törvényt szegett, a fényképek pedig megjelentek egy New York-i lapban.

El kell ismerni, Pippa remekül néz ki zöld bikiniben, de a hatvanadik születésnapját éppen a szigeten ünneplő nagymama, a piros fürdőruhát viselő Carole sem panaszkodhat alakjára. Vilmos hercegen pedig egy gramm fölösleg sincs. A legcukibb, ám sajnos igen szemcsés képek azonban a kis György hercegről készültek, amint sétálni viszi a hatodik hónapban járó Katalin hercegné, és nevelőnője, Mária Terézia.

A fotók közlése miatt, valószínűleg perre számíthat az amerikai lap. Amikor évekkel ezelőtt Katalin hercegné és Vilmos herceg nyaralásáról közöltek fotósorozatot a magazinok, a trónörökös pert indított. A megnyert összeget természetesen jótékony célra ajánlották fel.

A képeket itt nézhetitek meg.

György herceg első nyaralás egy évvel ezelőtt
György herceg első nyaralás egy évvel ezelőtt
A királyi társaság a Villa Rocina nevű, 1971-ben, tipikus karibi stílusban épült nyaralóban lakott, ahol mindenkinek saját szobája, öltözője és fürdőszobája volt, kényelmükről pedig négytagú személyzet: házvezetőnő, szakács, komornyik és kertész gondoskodott. Ha fürödni támadt kedvük, megmártózhattak a hatalmas medencében, vagy pedig a sziklába vájt lépcsőn lementek a partra. Esténként a teraszról gyönyörködhettek a naplementében. Mindez 4,5 millió forintba került Middletonéknak.
 

Tóth Gabi közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt legújabb fotósorozatából. Részletek itt!

 
Megosztás Facebookon