Sztárok

Törvénysértő fotók jelentek meg Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről

Minden elővigyázatosság és biztonsági intézkedés ellenére egy lesifotósnak sikerült fényképeket készítenie a karibi vakáción lévő Vilmos hercegről és az egész Middleton családról.

György herceg már tavaly is Mustique szigetén töltött egy hetet. Akkor, amúgy élete első külföldi útján, rögtön elkészült róla a legelső lesifotó is: édesanyja, karján a kis királyfival éppen kiszállt a repülőből, amikor a fotós elkattintotta a gépet. A tündéri felvétel bejárta a világsajtót.
A csapat idén is Londonból repült első osztályon St. Lucia szigetére, onnan magángéppel utaztak tovább a Mustique-szigetre. A kilencórás úton az utasok szerint György nagyon jól viselkedett, egyfolytában kis plüssállataival játszott.

Mustique az arisztokrácia és a sztárvilág kedvenc helye, ugyanis paparazzómentes övezet: törvény tiltja lesifotók készítését, ezért valóságos paradicsom a felső tízezer számára. Most azonban valaki törvényt szegett, a fényképek pedig megjelentek egy New York-i lapban.

El kell ismerni, Pippa remekül néz ki zöld bikiniben, de a hatvanadik születésnapját éppen a szigeten ünneplő nagymama, a piros fürdőruhát viselő Carole sem panaszkodhat alakjára. Vilmos hercegen pedig egy gramm fölösleg sincs. A legcukibb, ám sajnos igen szemcsés képek azonban a kis György hercegről készültek, amint sétálni viszi a hatodik hónapban járó Katalin hercegné, és nevelőnője, Mária Terézia.

A fotók közlése miatt, valószínűleg perre számíthat az amerikai lap. Amikor évekkel ezelőtt Katalin hercegné és Vilmos herceg nyaralásáról közöltek fotósorozatot a magazinok, a trónörökös pert indított. A megnyert összeget természetesen jótékony célra ajánlották fel.

A képeket itt nézhetitek meg.

György herceg első nyaralás egy évvel ezelőtt
György herceg első nyaralás egy évvel ezelőtt
A királyi társaság a Villa Rocina nevű, 1971-ben, tipikus karibi stílusban épült nyaralóban lakott, ahol mindenkinek saját szobája, öltözője és fürdőszobája volt, kényelmükről pedig négytagú személyzet: házvezetőnő, szakács, komornyik és kertész gondoskodott. Ha fürödni támadt kedvük, megmártózhattak a hatalmas medencében, vagy pedig a sziklába vájt lépcsőn lementek a partra. Esténként a teraszról gyönyörködhettek a naplementében. Mindez 4,5 millió forintba került Middletonéknak.
 

Tóth Gabi közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt legújabb fotósorozatából. Részletek itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top