Sztárok

Varga Viktor megmutatta új barátnőjét

Varga Viktor Thaiföldön kapcsolódik ki. És itt talált rá új barátnőjére is.

Varga Viktor mozgalmasan és aktívan pihen Thaiföldön, közösségi oldalán pedig gyakran be is jelentkezik rajongóihoz, hogy elmesélje a legfrissebb részleteket. Például hogy milyen egy teamező, mennyire magas egy elefánt háta, vagy éppen azt, hogy teljesült gyerekkori vágya, és megnyalta az óriás Buddha talpát. A történetek és a fotók szerint aludt már vízesésnél bambuszkunyhóban, fürdött gejzírben, pecsenyevörösre égett, meditált, búvárkodott és több falut is megjárt, szóval van élményben része bőven. És most már ideje volt, hogy mindezt megossza egy nővel is. Úgyhogy összehozta magának ezt is. Igaz, a beszámoló szerint hamar véget ért a románc.

“Építettem magamnak egy Nőt is!:)
Ha az Isten teremtette a Nőt, akkor biztosan emberi keze volt, ugyanis minden egyes része, formája a női testnek tökéletesen illik a kezembe… az arc is mintha ujjakkal és finom mozdulatokkal készült volna, simogatásokkal. Ami pedig a mulandóságot és a törékenységet illeti: ahogy megszületett, már tönkre is tette a csípőjét a természet… majd ahogy elindultam hazafelé, abban a pillanatban széttaposta a kisfiú… hát így megy ez a Földön! Porból lettünk s porrá leszünk!” – írta a képek mellé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top