Sztárok

Újra kellett éleszteni Whitney Houston lányát

Whitney Houston lányára a férje talált rá a fürdőszobában. A néhai énekesnő egyetlen gyermeke nem lélegzett, újra kellett éleszteni – írja a TMZ.

A TMZ értesülései szerint Whitney Houston lányát eszméletlenül találta meg férje, Nick Gordon a fürdőkádban. Bobbi Kristina Brownt mentő vitte kórházba, és újra kellett éleszteni. A férfi úgy nyilatkozott, hogy a mentők és a rendőrök megérkezése előtt is próbálta lélegeztetni a nejét.  Egyelőre csak annyit tudni, hogy a kórházban stabilizálták Bobbi Kristina állapotát.

Whitney Houston 2012. február 12-én hunyt el. Az énekesnőre holtan talált rá a testőre egy Los Angeles-i hotel fürdőszobájában. Halálának oka gyógyszer-, drog- és alkoholtúladagolás volt. Lányát néhány hónap múlva eljegyezte Nick Gordon, akit Whitney Houston nevelt fiának tartanak. A két fiatal később össze is házasodott. Bobbi Kristina függőségéről sokat lehetett hallani, legutóbb Mariah Carey akarta megmenteni a teljesen szétesett fiatal nőt.

Újra kellett éleszteni Whitney Houston lányát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top