Sztárok

A Dal: barátnőjének vall szerelmet versenydalában Szabó Ádám

Az X-Faktor után A Dalban is megméretteti magát és dalát Szabó Ádám, aki – barátnője számára mindenképp – különleges produkcióval készül a szombati élő show-ra.

Szabó Ádám és táncos párja, Niki még az X-Faktor második évadában ismerkedtek meg egymással, amikor a harmonikás énekes extra fellépőként vendégeskedett a műsorban. Két évaddal később azonban már versenyzőként állt színpadra, a fiatalok szerelme azonban az időtájt zátonyra futott. Az X-Faktor döntői során Niki többször táncolt Ádám mögött, és a közös munka újra felkorbácsolta a régi tüzet. A tehetségkutató végeztével a két fiatal újra egymásra talált. Az énekes most A Dalban is megméretteti magát és nem akármilyen szerzeménnyel készül. Give me your love című dala ugyanis egy igazi szerelmi vallomás kedvesének, amit kapcsolatuk nehéz időszaka ihletett és amivel szombaton debütál a nézők előtt a műsorban

A Dal: Barátnőjének vall szerelemt versenydalában Szabó Ádám

A fiatalok között olyannyira rendbe van most minden, hogy még a dalhoz készült videoklipben is együtt szerepelnek. “Büszke vagyok, hogy az első klipemben Nikivel együtt szerepelhetek, szerettem volna így is kimutatni, hogy mennyire fontos az életemben. Remélem, hogy szombaton A Dalban a nézőknek is elnyeri a tetszését, és sokak szívéhez elér az üzenetem. Fontos, hogy ebben a felgyorsult világban megbecsüljük a számunkra legfontosabbakat, és ezt ki is mutassuk” – árulta el az énekes.

A villa legharsányabb lakójának, Fanninak a szája ugyan nagy, de közben azért megviseli a tény, hogy közutálat tárgya lett. Úgy érzi, Dennis helyett is ő kap. Részletekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top