Sztárok

Grace klinika: 15 év után válik Patrick Dempsey és felesége

A Grace klinika agysebésze, Patrick Dempsey és felesége 15 év után döntött a válás mellett. Három gyermekük van.

“Gondos mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy elválunk, a házasságunknak vége. Kölcsönös tisztelettel vagyunk egymás iránt. Számunkra továbbra is a gyermekeink a legfontosabbak, kérjük, hogy ebben az érzékeny időszakban, mindenki tisztelje a magánéletünket” – olvasható abban a közleményben, melyet Patrick Dempsey és felesége jutott el az amerikai sajtóhoz. Patrick Dempsey négy évvel ezelőtt így nyilatkozott a Nők Lapja Cafénak a családjáról: “A gyereknevelés mindig közös feladat a feleségemmel. Próbálok mindennap együtt lenni a családommal. Fontos, hogy a férfi is nevelje a gyerekeket, és ne hárítson mindent a nejére.”

Patrick Dempsey és sminkes felesége, Jillian Fink 15 évig volt házas. Három gyermekünk született, lányuk Tallulah 12 éves, az ikrek, Sullivan és Darby most töltik be a nyolcat. A Grace klinika 49 éves főszereplője régóta profi autóversenyző. A People magazin beszámolója szerint Dempsey – aki egy évvel ezelőtt veszítette el édesanyját – pont Floridában volt egy versenyen, amikor a felesége benyújtatta a bíróságon a válási papírokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top