Sztárok

Különleges helyszínen forgatta új klipjét Zséda

Éder Krisztián, azaz SP rendezte Zséda vadonatúj videoklipjét a "Hány percet élsz?" című slágerhez. Zséda új klipje különleges látványvilággal nyűgözi le a rajongókat, a filmben egy titokzatos, izgalmas viszony kockái peregnek.

Január 21-én debütált Zséda vadonatúj videoklipje, mely mostantól megtekinthető a YouTube Zséda Világa csatornáján is. Maga a Hány percet élsz? című dal tavaly ősszel debütált, pár nap alatt a slágerlisták élére került, s azóta is a rádióhallgatók nagy kedvence. Most SP álmodott képi világot a történethez. “Bár korábban SP-vel sosem dolgoztunk együtt, de lenyűgöztek a fotói, klipjei, és már régóta figyelemmel kísértem a munkáját. A közös munka kapcsán sem csalódtam benne: két nap alatt egy tökéletes szinopszist és forgatókönyvet készített nekem anélkül, hogy korábban akár két mondatot beszéltünk volna arról, hogy mit is szeretnék. Szeretek kísérletezni, olyan emberekkel dolgozni, akik folyamatosan képesek újítani, újfajta szemléletmódot hoznak. Ezt láttam ebben a stábban is. Nagy élmény volt számomra a közös munka” – mondta el a premier kapcsán Zséda.

További részleteket, a forgatáson készült fotókat és magát a klipet a Voila Mode blogra kattintva éred el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top