Sztárok

Először szólalt meg András herceg a molesztálási ügyben

A davosi Világgazdasági Fórumon jelent meg András yorki herceg, aki válaszolt az őt ért vádakra.

“Csak megismételhetem és megerősíthetem azt, amit a Buckingham Palota már közölt a védelmemben. Most a munkámra koncentrálok” – válaszolta az újságírók kérdésére a gyerekmolesztálási ügybe keveredett András herceg. II. Erzsébet másodszülöttje január elején került gyanúba, amikor is egy Floridában élő 30 éves nő keresetet nyújtott be Jefferey Esptein és a herceg ellen. “A feljelentő – egy jelenleg 30 éves nő – szerint Epstein szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceggel, és ezek a kikényszerített együttlétek állítólag Londonban, New Yorkban, illetve egy meg nem nevezett karibi szigeten zajlottak” tudatták az év elején. A királyi udvar természetesen azonnal cáfolta a vádakat, és védelmébe vette a herceget. “Régóta húzódó és jelenleg is folyamatban lévő polgári peres ügyről van szó, amely az Egyesült Államokban zajlik, és amelynek András herceg nem részese.”

Először szólalt meg András herceg a molesztálási ügyben

Mint azt korábban a Nők Lapja Café is megírta, András hercegről már évekkel ezelőtt kiderült, hogy közeli üzleti és baráti kapcsolatot ápolt egy amerikai pénzemberrel, Jeffrey Epsteinnel, aki a börtönt is megjárta fiatalkorú lányok szexuális szolgáltatásainak szinte iparszerű forgalmazásáért. András annak idején vendégeskedett is Epstein kastélynak beillő floridai otthonában, sőt közös képek is készültek róluk. Az ügy legutóbb 2011-ben, éppen András unokaöccse, Vilmos herceg világraszóló esküvője előtt került a brit lapok címoldalaira, de akkor – a brit kormányfő személyes közbelépésével – valahogy sikerült kivédeni a nagyobb botrányt. Ennek az volt az ára, hogy András még abban az évben lemondott a brit kormány utazó globális üzleti nagyköveteként tíz éven át betöltött tisztségéről.

Balesetet szenvedett Gáspár Győző. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top