Sztárok

Hat év után először találkozott Angelina Jolie és Jennifer Aniston

Nem volt könnyű estéje csütörtökön Angelina Jolie-nak és Jennifer Anistonnak, a két nő évek óta először jelent meg egyidejűleg azonos helyen.

A 2015-ös Critics’ Choice-díjátadó hozta össze ismét Jennifer Anistont és Angelina Jolie-t. A kritikusok ugyanis mindkét sztárt jelölték, a Jóbarátok egykori Racheljét legjobb színésznő kategóriában, míg Brad Pitt jelenlegi feleségét rendezőként. A két nő közül végül egyikük sem kapta meg a várva várt elismerést, Aniston helyett Julianne Moore-t tüntették ki a díjjal, a rendezői szobrocskát pedig Richard Linklater, a Sráckor direktora vitte el.

Hat év után először találkozott Angelina Jolie és Jennifer Aniston

A szervezők nagyon ügyeltek arra, hogy két színésznőt minél messzebb ültessék egymástól. Utoljára hat éve fordult elő, hogy a két örök riválisnak kikiáltott – egykori és jelenlegi – Pittné egy levegőt szívott. Az elmúlt években gondosan ügyeltek arra, hogy ha az egyik visszajelzett egy eseményre, a másik biztosan ne legyen ott, de olyan is előfordult, hogy Aniston inkább egy későbbi géppel utazott egyik városból a másikba, mert megtudta, Jolie is ugyanarra a gépre váltott jegyet. Érdekes módon a mostani átadóra Jolie egyedül érkezett az eseményre, Brad Pitt nem kísérte el, míg Aniston vőlegényével, Justin Theroux-val jelent meg a vörös szőnyegen. Míg azonban a 2013-as Oscar-gálán a szőke színésznő ruháját tekintve simán lekörözte a betegesen sovány Angie-t, addig idén kettejük “harcában” az utóbbi győzedelmeskedett.

Hat év után először találkozott Angelina Jolie és Jennifer Aniston

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top