Sztárok

Tíz év után vége Lilu házasságának?

Napok óta Lilu egészségi állapotával foglalkozik a sajtó, a RTL műsorvezetője ugyanis látványosan lefogyott. A csütörtöki Story magazin választ adhat arra, miért kért pihenőt a csatornától a ValóVilág háziasszonya.

Tönkrement a házassága! – áll a Story magazin címlapján. Bár se Lilu, se férje, Árva László nem nyilatkoztak az ügyben, a lap tudni véli, régóta pletykálják, hogy nincs rendben a műsorvezető és szintén tévés férje házassága. “…elsősorban egy olyan ok miatt, amely minden feleséget megviselt volna. Számos pletyka jutott el a férjről Liluhoz, aki szó szerint belebetegedett a hallottakba. Hónapokig rosszul volt, szédült, nem maradt meg benne semmi. A krízis mélypontján, alig ötvenkilósan orvoshoz is járt, hiszen már az egészsége forgott kockán. A házaspár egy éve már majdnem úgy döntött, különköltöznek, ám akkor mindketten úgy gondolták, hogy adnak maguknak még egy esélyt” – írja a lap.

A páros még a Rettegés foka forgatásán szeretett egymásba, ahol Lilu műsorvezetőként, férje pedig operatőrként dolgozott. 2005-ben igazi romantikus lányregénybe illő körülmények között, Barbados tengerpartján házasodtak össze, négy évre rá pedig megszületett gyermekük, Dávid.

Tíz év után vége Lilu házasságának?

További részleteket a csütörtökön megjelent Story magazinban olvashatsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top