Sztárok

Különös betegségben szenved Molnár Anikó

Sok éve küzd súlyfelesleggel Molnár Anikó. Most kiderült, hogy egy rejtélyes betegség okozhatta a problémát – írja a Bors.

Egy fogadás révén derült fény az egykori Nagy Ő ritka betegségére. Alkoholt termelt a szervezete, ezért küzdött folyamatosan  fejfájással és súlyfelesleggel Molnár Anikó – írja a Bors. “Az úgynevezett 90 napos szétválasztó diétával vágtam neki a versenynek, de a munka mellett nem maradt rá energiám, így egy hónap múlva megszakadt a kúra. Ezt sajnáltam, de jobban aggasztott, hogy heti három-négy napon át kínzó, migrénes fejfájás gyötör, amióta pedig hazajöttem Amerikából, a vérképem is rossz. Elmentem egy úgynevezett biorezonanciás állapotfelmérésre, ahol kiderült, hogy a szervezetembe bevitt cukrot a testem alkohollá alakítja! Ez az úgynevezett önsörfőző szindróma… Elhagytam a cukrot, és még félig éhesen állok fel az asztaltól, húst sem eszem két hónapja. Eddig tizennégy kilótól szabadultam meg” – mondta Anikó.

Különös betegségben szenved Molnár Anikó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top