Sztárok

Január 14-e a nap, amikor David Beckham és Harper kimaxolták a cukiságot

"Ez a pasi a lányával együtt tökéletes" – hangzott el a mondat szerkesztőségünkben David Beckham és kislánya legfrissebb fotói láttán.

Meglátva a páros legújabb fotóit, rájöttem, mi hiányzott már hónapok óta: Beckham és tündéri kislánya, Harper közös képei. Merthogy a páros nem tud nem cuki lenni, amikor együtt mutatkoznak. Hölgyeim, őszintén, van annál szívet melengetőbb, amikor egy pasi nemcsak piszok jóképű, de még apaként sem utolsó?! Pedig azt hittük a tavalyi év cukiságáradata után – amikor együtt játszótereztek, vagy hokimeccsre mentek, vagy épp amikor Victoria divatbemutatóján lopták el a show-t – már nem lesznek képesek überelni önmagukat. Pedig de!

A rózsaszín rollerén, rózsaszín sisakban rollerező Harper és mögötte gondos odafigyeléssel sétáló apukája viszik a prímet, pedig még csak január második hetébe léptünk. Személyes kedvencem, amikor ujját megnyálazva, igazi nagymamás mozdulattal (tudjátok, nejlonotthonka benyálaz, az arcodról a bőr ledörzsöl 🙂 ) törölt le kislánya arcáról egy foltot. Zseniálisak!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top