Sztárok

Rá sem ismerni az egykori dögös Baywatch-lányra

Férfiak milliói rajongtak érte, és Pamela Anderson mellett az ő poszterei voltak a legnépszerűbbek az autószerelő műhelyek falain. Yasmine Bleeth, több évnyi drogmámor után, ma már csak árnyéka egykori dögös önmagának.

1995-ben az 50 legszebb nő közé választotta a People magazin, és öt éven át szerepelt az FHM 100 legszexisebb nője között. Yasmine Bleeth azonban bő pólókra cserélte a szexi piros fürdőruhát. Az egykori szexszimbólumról készült legfrissebb fotókon jól látszik, a 46 éves Yasmine teljesen átalakult, mióta szögre akasztotta életmentő bójáját, amin az elmúlt évtizedek drogfogyasztása sem segített. 1997 óta folyamatosan elvonókúrákon próbálta felszámolni önpusztító életmódját férjével, Paul Cerritóval együtt. 2003 óta egyetlen fotó sem készült róla, így egykori rajongói még inkább meglepődhetnek a napokban megjelent képek láttán, amelyeket ide kattintva tudtok megnézni.

Rá se ismerni az egykori dögös Baywatch-lányra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top