Sztárok

Így ünnepelte Elvis Presley születésnapját lánya, Lisa Marie – fotó

A ma Elvis múzeumként működő memphisi Graceland birtokon ünnepelte családi körben apja nyolcvanadik születésnapját Lisa Marie Presley.

Mint arról mi is megemlékeztünk, január 8-án ünnepelte volna nyolcvanadik életévét a rock and roll királya, Elvis Presley. A kerek évforduló alkalmából családja hatalmas ünnepséggel emlékezett meg a fiatalon elhunyt sztárról – tudósított a US Magazine. Lánya, Lisa Marie mellett gyermekei, Ben és Riley Keough, hatéves ikrei, Harper és Finley Lockwood valamint édesanyja, Priscilla is részt vettek az ünnepségen a népes rajongótáborról nem is beszélve, melynek soraiban ott volt például Justin Timberlake és várandós felesége, Jessiba Biel is. “Úristen! Biztos vagyok benne, hogy Elvis teljesen elérzékenyülne, ha látná, mennyien eljöttetek, hogy megünnepeljük a születésnapját” – mondta exfelesége, miután belevágott a többemeletes tortába.

Így ünnepelte Elvis Presley születésnapját lánya, Lisa Marie - fotó

További fotókért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top