Sztárok

Jól működik a kémia Bálint Antónia és Varga Viktor között

Szenvedélyes flört alakult ki Varga Viktor és Bálint Antónia között a Hal a tortán e heti műsorában. A stábtagok szerint a bohém énekes és az egykori szépségkirálynő közt csak úgy izzott a levegő – írja a Bors.

A ma esti adásban Zsidró Tamás készíti el Cseke Katinkának, Bálint Antóniának, Fésűs Nellynek és Varga Viktornak a tradicionális fogást. A vacsorát azonban egy alakuló szerelmi szál is fűszerezte. A forgatások alatt ugyanis szinte izzott a levegő a 45 éves Toncsi és a nála 18 évvel fiatalabb Varga Viktor között. Ezt Katinkáék is azonnal észrevették – írja a Bors.

“Valóban történt egy halovány kezdeményezés felém Toncsi ré­széről, amit én azonnal elfogadtam, és tovább folytattam a játékot. Antónia gyönyörű, vonzó nő, és annak ellenére, hogy legtöbbször a fiatalabb vagy a velem egykorú nők társaságát keresem, volt már idősebb barátnőm” – mosolyodott el sejtelmesen az intim titkokat eláruló Varga Viktor, aki szerint a szépség relatív, és a szerelemben a kor nem létezik.

“Viktor szimpatikus és humoros fiatalember, de én már egy másik életszakaszban tartok, mint ő. Zsidró, Katinka és Nelly – mint három boszorkány – mindenáron össze akart boronálni bennünket, de ha én ismerkedni szeretnék, az csakis komoly alapokon nyugodna. Nem mintha Viktor nem lenne férfias – sőt még az sem zavar, hogy negyven kiló –, de hogy mi lesz köztünk? Az péntekre kiderül…” – titokzatoskodott Bálint Antónia.

Bálint Antóniáról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top