Sztárok

2014 top mémjei – ők robbantották fel idén az internetet

Szegény Leonardo DiCaprio Oscar-deficitjével indítottuk el ezt az évet. Mintha nem lett volna elég neki, hogy jó barátja, Matthew McConaughey elhalászta az orra elől a szobrocskát, még mémáradat is indult csalódottságából. Ezek voltak 2014 top mémjei.

Sírt, fenyegetőzött, és kutatott az Oscar-díj után Leonardo DiCaprio, legalábbis a mémeken. A Wall Street farkasának sztárja februárban már nem is számoljuk, hányadszorra maradt hoppon.

Megnézem
Összes kép (1)

Miley Cyrus átütő klipje sem maradt szó nélkül. A pucéran faltörő golyón lovagló Miley egy szempillantás alatt a mémgyárosok áldozatául esett. Bár ő ezt valószínűleg kevésbé bánta, mint szegény Leo.

Megnézem
Összes kép (1)

Nicki Minaj piacra dobta Anaconda című albumát, amelyen óriási fenekével virít egy szál spárgatangában. Túl magas labda volt!

Megnézem
Összes kép (1)

És ha nem lett volna elég Minaj feneke, jött a Kardashian-hátsó. Kim Kardashian nyilván megirigyelte a legkerekebb fenekű énekesnő sikerét, úgyhogy azonnal a legkerekebb fenekű botrányhősnő címre pályázva levetkőzött a Paper magazinnak. Robbantotta is a netet.

Megnézem
Összes kép (1)

Csakhogy családban maradjon, Kanye West sem hiányozhatott az idei mémfelhozatalból. Ő azzal vált a mémgyárosok áldozatává, hogy miután több hónapnyi könyörgés után kihisztizett feleségének egy Vogue címlapot Anna Wintournál, lefotózta az éppen szelfiző Kardashiant, amit lefotózott a magazin fotósa. Értitek, nem?!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top