Sztárok

Nézd meg, melyik magyar sztár változott 2014-ben a legtöbbet

2014-ben a hazai hírességek közül többen is beültek a fodrászszékbe, hogy látványosan megújuljanak.

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna ősszel döntött úgy, hogy megkurtítja hosszú haját. A színésznő, aki december elején töltötte be a harmincat, új frizurával szerette volna kezdeni élete új évtizedét.

Tóth Gabi

Tóth Gabi minden évben új frizurát villant. Az énekesnő cseppet sem fél a nagy változásoktól, és már számos frizurát kipróbált, 2014-ben épp egy frufruval lepett meg minket.

Szabó Zsófi

Az elmúlt év legemlékezetesebb hajvágása egyértelműen Szabó Zsófi nevéhez köthető. A színésznő hosszú szőke tincseinek mondott búcsút, hogy a helyébe rövid, ám nőies frizura lépjen.

Nyári Dia

2014 a Barátok köztben a megújulásról szólt, hiszen Nyári Dia is az év vége felé döntött úgy, hogy megválik hosszú, göndör fürtjeitől. A színésznő félhosszú hajat vágatott magának, amit még ki is egyenesíttetett, így először fel sem ismertük az új frizurával.

Hevesi Tamás

Egy férfi is felkerült a listára, hiszen nem lehet szó nélkül elmenni a tény mellett, hogy Hevesi Tamás megvált már ikonikussá vált, fülig érő tincseitől. Az énekes először a Sztárban sztár című műsorban próbálta ki a rövid hajat parókában, amire annyi elismerést kapott, hogy nem sokkal később bevállalta a hajvágatást is.

Palvin Barbara

A magyar modell munkájához hozzátartozik, hogy gyakran változtatja haja színét és hosszúságát. Palvin Barbi idei legmeglepőbb frizuraváltása az volt, mikor világos haját feketére festették be a stylistok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top