Sztárok

Így fogyott csont és bőrré alig 1 év alatt Angelina Jolie

Hol van már a Tomb Raider szexi dögje, aki telt idomaival újra divatba hozta a nőiesebb formákat. Angelina Jolie kora Marilyn Monroe-ja, fénye mára azonban jócskán megkopott, holott a látszat épp azt mutatja, hogy minden a legnagyobb rendben.

A világ egyik legszexibb férjét és három saját, három örökbefogadott gyereket tudhat magáénak, Angelina Jolie-val valami mégsem stimmel. Angelina, aki kislányként vesztette el imádott édesanyját mellrákban, tavaly úgy döntött, mivel megtalálható benne a betegségre való hajlam, mindkét mellét leoperáltatja. Két héttel azután, hogy felfedte a nyilvánosság előtt döntését, ugyancsak mellrákban elhunyt anyja testvére, Debbie Martin, ami nagyon megviselte Jolie-t.

A masztektómia után úgy tűnt, minden rendben: Brad Pitt Z Világháború című filmjének bemutatóján egymás kezét el nem engedve jelentek meg. A súlyos műtét ellenére Angie sugárzott, Pitt pedig úgy óvta őt, mint egy porcelánbabát. Majd a színésznő belevetette magát a munkába, új filmje helyszínének felkutatásakor Hawaiin kapták lencsevégre. Idén márciusban a Demóna premierjére pedig egész családja vele tartott: fekete bőrhatású ruhájában csak úgy tündökölt, ám ekkor már látszott, néhány kilóval kevesebb, mint volt. A májusban megjelent lesifotók után pedig már az egész világ azt találgatta, mi baja lehet a színésznőnek, aki szeptemberi esküvőjükön sem ragyogott régi fényében.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Azóta vészjóslóbbnál vészjóslóbb fotók és hírek jelennek meg a színésznőről, aki állítólag újabb eltávolító műtéteket tervez. Néhány hete pedig egy szálloda teraszán kaptak le csúnya vita közben Brad Pitt-tel, aki állítólag nem nézi jó szemmel felesége önsanyargatását. A Tomb Raider egykori tüzes amazonja azóta legújabb filmje összes bemutatóján férje nélkül jelent meg, holott korábban erre sohasem volt példa. Ha soványságáról kérdezik, vagy gyorsan eltereli a témát, vagy – mint azt egy legutóbbi interjúban – kitérő választ ad: munka közben elfelejt enni. Hogy mi az igazság, egyelőre nem tudni, mindenesetre ijesztő, ahogy az egykori szexszimbólum mára csak árnyéka önmagának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top