Sztárok

Elcsukló hangon búcsúzott Tatár Csilla – videó

Kedd reggel köszöntötte utoljára a nézőket Tatár Csilla, aki a hajnali indulástól kezdve szelfikkel örökítette meg búcsúnapját.

December elején jelentette be a TV2, hogy Tatár Csilla 12 év után távozik a csatornától. Az MTVA-hoz igazoló műsorvezető kedd reggel már kora reggeltől Facebook-oldalán tudósított utolsó napjáról: “Úton életem utolsó Mokkája felé” – írta az első hajnali fotóhoz.

Elcsukló hangon búcsúzott Tatár Csilla

Majd posztolt adáskezdés előtt, Kárász Róberttel a háttérben,…

Elcsukló hangon búcsúzott Tatár Csilla

…és a reklámszünetben is közzétett egy fotót jó barátjával, Dudás Ádámmal.

Elcsukló hangon búcsúzott Tatár Csilla

Bár nem szeretett volna hosszasan búcsúzkodni – elcsukló hangon annyit üzent a nézőknek: “köszönöm, hogy velem voltak”. A műsort követően telefonon értük utol a műsorvezetőnőt, akin ekkor már nem hallatszott az utolsó adás végi megilletődöttség, inkább olyannak tűnt, mint aki izgalommal várja a jövőt. “Bár nehéz a búcsú, alapvetően jól érzem magam a bőrömben” – kezdte. “December végéig még különböző rendezvényeken dolgozni fogok, de remélem lesz időm egy kicsit pihenni is. A legközelebbi jövőbeli tervem, hogy még ma kitörlöm a 4.30-ra beállított ébresztőimet és holnaptól kevesebb kávét fogok inni”– árulta el nevetve Csilla, aki azt is hozzátette, a jövőben szeretne ismét többet foglalkozni blogjával, ami most néhány hónapig szünetelt.

Update: Dudás Ádám így búcsúzott kolléganőjétől az utolsó adásnapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top