Sztárok

VV7: Dennis teherbe ejtette Fannit?

Döbbenetes dologra jött rá VV Fanni, úgyhogy gyorsan le is tesztelte.

Meglepő előzetessel zárult szerda este a ValóVilág7 összefoglalója. Édibédi Fannika ugyanis megvilágosodott: ha egy férfi és egy nő védekezés nélkül él nemi életet, akkor nagy az esély a teherbe esésre.

VV7: Dennis teherbe ejtette Fannit?

Bár a nyugiszobában található óvszer-automata csak egy karnyújtásnyira van a kanapétól, eddig se Dennisnek, se Fanninak nem jutott eszébe, hogy használják. A nagy hajú lány ezért gyorsan bekért egy tesztet, hogy megtudja, megfogant-e az első villababa. Egyedül kebelbarátnőjével, Dórival osztotta meg a nagy hírt, aki azonban csúnyán lehordta a lányt, amiért ennyire felelőtlen – tudtuk meg az RTL2 Sajtóosztályától.

Nem Fanni az első, aki terhességi tesztet csinál: a ValóVilág negyedik évadában a Jerzyvel szerelembe eső Gigit kerülgették rosszullétek, ám akkor mindenki megnyugodhatott: nem lesz villabébi. A VV6-ban pedig Iza száját hagyta el a következő mondat: terhes vagyok, Krisztián.

A csütörtök esti összefoglalóból kiderül, kétszeres történelmet ír-e Fanni: azok után, hogy ő volt az első, akinek elég volt csupán 1 hét a villában, hogy felrúgja elveit, ha pozitív lesz a teszt, ő lehet az első villalakó, aki megszüli az első, igazi villa-szerelemgyereket.

Igazi karácsonyi csoda lenne! Hát nem, kedves olvasók?!

VV7: Dennis teherbe ejtette Fannit?
 
Kulcsár Edina nagyon hálás vőlegényének, aki segített neki álmai megvalósításában. Nehéz gyerekkora ellenére Miss Európa imádja édesanyját és dédijét is. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top