Sztárok

Hajdú Péter olyat mondott, amitől mindenki kiakadt – videó

Parázs vita alakult ki a Hal a tortán című műsorban, amikor Hajdú Péter kijelentette, nem szeretné, ha négyéves fia balettozni kezdene. Az asztal körül ülők nagyon felháborodtak a műsorvezető megnyilvánulásán.

Érdekes beszélgetés alakult ki Schobert Norbi otthonában, amikor vendégül látta vacsorára Szandit, Hujber Ferencet, Gesztesi Károlyt és Hajdú Pétert. A sztárok arról beszélgettek, hogy milyen jövőt képzelnek el gyermekeiknek, és mit gondolnak arról, mennyire szólhat bele a szülő a gyereke életébe. Ekkor Hajdú Péternek sikerült olyat mondania, amivel mindenkit kiborított.

“Az én fiam életében a balettintézet biztos, hogy nem út. Megemelem a kalapom a Kossuth-díjas Markó Iván előtt, de az én fiam ne balettozzon!” – mondta nyomatékosan a műsorvezető. Ez pedig cseppet sem aratott sikert a többiek körében. A riportszobában pedig hozzátette: “Ha a kisfiam tizenévesen mondja azt, hogy balettozni szeretne, akkor nyilván azt mondom majd, hogy oké, de 4-5 évesen nem a balettintézet felé terelem, hanem a focipályára.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top