Sztárok

Jennifer Aniston kifakadt: azért mert nem szültem, még nem buktam meg nőként!

Szinte nincs olyan hét, hogy ne írják meg Jennifer Anistonról, hogy férjhez ment, szakított, vagy épp terhes. Csak épp sokszor azt felejtik el, hogy egy érző emberről beszélnek – Jennifer Aniston egy magazinnak adott interjújában fakadt ki.

45 éves, és bomba formában van –  Jennifer Aniston legújabb filmje, a Cake kapcsán dobta le a pólóját az Allure magazin kedvéért, amelynek nemcsak testileg, hanem lelkileg is kitárulkozott. Az elbűvölő színésznő, aki a moziban egy krónikus fájdalmakkal küzdő, teljesen széthullott nőt alakít, finoman ugyan, de mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, aki azzal foglalkozik, miért nem szült még gyereket.

Fotó: Allure magazin
Fotó: Allure magazin

“Rosszul vagyok attól, hogy az emberek azzal nyomasztanak, vagy általában nyomasztják a hozzám hasonló nőket, hogy női mivoltunkban megbuktunk, amiért nem nemzettünk utódot. Ez egyáltalán nem fair! Igen, lehet, hogy tényleg nem nyomtam ki egy gyereket a vaginámon, de ez még nem jelenti, hogy nem tudok gondoskodni senkiről – ott vannak a kutyáim, a barátaim és a barátaim gyerekei” – fakadt ki a Nők Lapja Cafénak is interjút adó Aniston, aki nem tartja magát rossz embernek, amiért nem vállalt gyermeket.

“Újra és újra azzal szembesülök, hogy azért nem vagyok anya, mert túlságosan karrierista vagyok, és csak magamra fókuszálok, és ez mennyire önző viselkedés. Elárulom, ettől mindig gombóc van a torkomban” – osztotta meg őszintén a Justin Theroux-val jegyben járó színésznő.

Jennifer Aniston kifakadt: azért mert nem szültem, nem buktam meg nőként!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top