Sztárok

Rising Star: elképesztő meglepetés érte a kiesetteket

Napok óta titokzatoskodott a Rising Star két műsorvezetője, Ördög Nóra és Majka. Vasárnap este lehullt a lepel, a műsorból kiesetteket óriási lehetőséget kaptak.

Vasárnap este meglepő bejelentést tettek a Rising Star műsorvezetői, ami annyira fontos volt, hogy pénteken Ördög Nóra smink nélkül készítette fel rá a nézőket. Majka és Nóri kihirdették, a tehetségkutató egyik kiesettje újra lehetőséget kap arra, hogy bizonyítson. “Célunk, hogy hétről hétre az Önök kedvencei álljanak színpadon, és sajnos az elmúlt párbajokon túl sok olyan játékos távozott, akiket a nézők megszerettek” – kezdte Majka. Nóri egészítette ki kollégája szavait: “Éppen ezért a Rising Star történtében először – értelemszerűen, hiszen most van első alkalommal – a nézők visszahozhatnak egy versenyzőt, aki már kiesett a műsorból.”

 

A nézőknek ehhez azt kell tenniük, hogy a Rising Star honlapján szavaznak kedvencükre. Erre szerdáig lesz lehetőség, az öt előadó pedig, aki a legtöbb szavazatot kapja, egy hét múlva a színpadon mérkőzhet meg egymással, hogy egyikük újra beszállhasson a versenybe.

Elképesztő meglepetés érte a Rising Star kiesettjeit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top