nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Dobó Kata büszke tündéri kislányára

Dobó Kata büszke tündéri kislányára

Szupercuki képet posztolt kétéves kislányáról Dobó Kata. A színésznő a közösségi oldalán mutatta meg, micsoda művészpalánta anyukája.
Avatar
Gy.Zs.
f Ajánlom

Dobó Kata kislánya, Szofi még csak kétéves, de már remekül rajzol. Édesanyját annyira elvarázsolja tehetségével, hogy a színésznő a Facebookon is közzétette büszkeségét. A színésznő akkor fotózta le az alkotásba belemerült kislányát, amikor éppen haza szerette volna vinni a bölcsődéből. “Igazi kis művészpalánta. A minap, amikor érte mentem a bölcsibe, még egy jó fél órát kellett rá várnom, hiszen nem hagyhatta félkészen a művet. Megértem, ha ihlet van, meg kell ragadni a grabancát” – írta a kép mellé a színésznő. A fotót Kata hivatalos oldalán nézhetitek meg.Dobó Kata tündéri kislánya már most tehetséges

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon