Sztárok

Átok ül az Édes Élet szereplőin?

Egyre többen mennek szét párjukkal az Édes Élet egykori szereplői közül. A Blikk információi szerint újabb sztárpárnak romlott meg a házassága.

Először Cseke Katinka és Váradi Róbert lángolása ért véget, majd  Varga Viktor és Cinthya Dictator dobta be a törölközőt. Velük egy időben Berki Krisztián és a meglepő őszinteséggel kitárulkozó Hódi Pamela  is szakított, most pedig már Suzy és Jolly boldogsága is a múlté – írja a Blikk.

A lap információi szerint Suzy és Jolly kapcsolata komolyabb válságba jutott. Az énekesek hosszú ideje küzdenek a házasságukért. A bajok tavaly októberben kezdődtek, amikor Jolly megelégelte  Suzy bizalmatlanságát, féltékenységét, és válni akart. Végül úgy döntöttek, kitartanak egymás mellett, de egy évvel később kiderült, azóta csak mélyült az ellentét. “Minden koncertjükre eljárok, elég sok mindent tudok róluk. Ráadásul az egyik barátnőm jóban van velük, tőle hallottam, hogy szakítottak. Jollyt körülrajongják a nők, talán ez lett a kapcsolatuk veszte is, hiszen Suzy igen féltékeny típus. Hogy volt-e oka rá, azt csak Jolly tudja” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top