Sztárok

Botrány a Mokka stúdiójában: Tatár Csilla kiakadt

Már az adásban is feszült volt a hangulat Tatár Csilla és Kárász Róbert között. A kulisszák mögött azonban csak fokozódott a helyzet: a távozó műsorvezetőnő beolvasott kollégájának.

Mint már mi is megírtuk, Kárász Róbert folyamatosan szurkálódik Tatár Csilla felmondásán. Csütörtökön pedig még messzebbre ment: A válófélben lévő műsorvezetőnő magánéletét firtatta. A nézők is láthatták, hogy Tatár Csilla meglehetősen határozottan állította le kollégáját. Az ominózus jelenetet itt megnézheted.

A Blikk információi szerint még itt sem ért véget a dolog, a reklámszünet alatt jött csak a java. Mint a lap az egyik stábtagtól megtudta, Csilla nem teketóriázott, abban a pillanatban, amikor levették az élő stúdióképet, minden sérelmét Kárász Róbert fejére olvasta. A stúdióban megfagyott a levegő a kemény szavai hallatán.“Mindig is gyűlöltem veled dolgozni! Remélem, hogy itt fogsz megrohadni, és még tíz év múlva is itt leszel ebben a székben” – kelt ki magából a műsorvezetőnő.

Tatár Csilla nem cáfolta a történteket: “Vannak olyan helyzetek, amikor az ember kicsit érzékenyebben reagál, ez most az elmúlt napok eseményei miatt minden bizonnyal ilyen volt. Robi mindig szeretett csipkelődni, de az elmúlt néhány napban ez túlment a vicc határain… A magánéletnek nincs helye a kamerák előtt.”

Kárász Róbert is megszólalt: Kommentálni nem szeretném azt, ami történt, de fontosnak tartom elmondani, hogy nagyon szerettem és szeretek Csillával dolgozni. Az pedig, hogy zrikáljuk egymást, bevált dolog nálunk. Én egy ilyen pali vagyok, és töredelmesen bevallom, ez csak olyan munkatárs esetében működik, akit kedvelek.”

Tatár Csilláról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Agydaganatot diagnosztizáltak Erdei Zsolt anyukájánál, akinél a betegség négy év alatt harmadszor újult ki. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top