Sztárok

Megdöbbentő fotó került elő Jáksó Lászlóról!

Romantikus film helyett kalandfilmre vitte középiskolai szerelmét Jáksó László, aki önkritikusan elárulta: most előkerült tablóképét elnézve csodálja, hogy egyáltalán volt barátnője.

Dús fekete haj, SZTK-keretes szemüveg, pelyhes bajusz – így festett Jáksó László tizennyolc évesen az érettségi tablóképén. A Szombat Esti Láz egykori zsűritagja nem tartja magát kockának, de saját bevallása szerint azért a menők közé sem volt sorolható középiskolában.

Megdöbbentő fotó került elő Jáksó Lászlóról!

“Soha nem voltam elméleti fizikus, geek viszont igen. Mindig kilógtam a sorból. Diákkoromban folyamatosan túlgondoltam olyan egyszerű dolgokat, amelyek másoknak zsigerből jönnek” – árulta el a tévés, aki úgy gondolja, nem véletlenül lett a kedvenc sorozata a Comedy Centralon futó Agymenők, amelyben Leonard karakterével teljes mértékben képes azonosulni – nemcsak külsőségekben, a csajozási szokásaikban is érez némi hasonlóságot “Huszonévesen végre lett barátnőm, és ugyanazokkal a kérdésekkel szembesültem, mint ő. Rettegtem például attól, hogy egy bulin táncolnom kell. Pedig mindegyik lány feltételez némi lazaságot, közös programokat. Leonardhoz hasonlóan mindig rossz válaszokat adtam ezekre a kérdésekre, és romantikus film helyett a Hegylakó 2-re vittem el az aktuális barátnőmet. Mondjuk, az akkori tablóképem láttán már az is csoda, hogy lett csajom” – mondta nevetve Laci.

Megdöbbentő fotó került elő Jáksó Lászlóról!
Kulka János a Swing című új, zenés film kapcsán adott interjút, amiben aztán coming outjáról és a politikai helyzetről is szót ejtett. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top