Sztárok

Rengeteget nőttek Ada ikrei – galéria

Ada fiai már kilencévesek, és bőven okoznak fejtörést csinos anyukájuknak.

Játékos vetélkedőn vett részt Ada fiaival, Bálinttal és Bencével, akik anyukájuk elmondása szerint nagyon eszes kis srácok. “A fiúk bárhol képesek feloldódni, szinte nincs is olyan téma, ami ne érdekelné őket. Imádnak olvasni, úgy szívják magukba a tudást, mint a szivacs. Nagyon büszke vagyok rájuk, de őszintén szólva nem vagyok teljesen nyugodt, ha arra gondolok, mennyire rajonganak a fizikai és kémiai kísérletekért. Már most kíváncsian várom, hogy mit szúrnak ki maguknak a Bookazine Tudástárból, mert legutóbb például azt vették a fejükbe, hogy az iskolában tesztelik le, tényleg lehet-e tüzet gyújtani nagyítóval” – mesélte a Reflektor csinos műsorvezetője, aki olimpikon vízilabdázónkkal, Kiss Gergővel és két kislányával mérkőzött meg.

“Nincs olyan tantárgy, amellyel Viki és Patrícia ne tudna megbirkózni, de amikor csak lehet, együtt is átvesszük a leckét. Persze a tanulás mellett a közös családi programokra is szakítunk időt, például jelmezbe bújni mindannyian szeretünk. Az egyik legemlékezetesebb ilyen alkalom az volt, amikor a feleségemmel Fionának és Shreknek öltöztünk. Az átalakulás annyira hitelesen sikerült, hogy nagyobbik lányunk bemenekült a szobába, és alig tudtuk kicsalogatni. De a család nagy kedvence az activity is, így a vetélkedőn Viki már profikat megszégyenítő módon mutogatott el bonyolult feladványokat is” – mondta el a sportoló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top