Sztárok

Nézetkülönbségek miatt távozik a TV2-től Tatár Csilla

Megromlott a viszony Tatár Csilla és a TV2 között, a műsorvezető a múlt héten fegyelmit kapott. Úgy döntött, felmond – írja a Bors.

A megújulási folyamat miatt az utóbbi időben több műsorvezető is távozott a TV2-től, többek között Vujity Tvrtko is, most Tatár Csillán a sor. A Bors értesülése szerint több ok vezetett ahhoz, hogy a Gönczi Gábortól válófélben lévő műsorvezető ilyen komoly döntést hozott: az egyik, hogy valószínűleg arra számított, nagy feladatok várnak rá, hiszen évek óta keményen dolgozik. Ördög Nóra érkezésével azonban őszre egyértelművé vált, hogy nem kap új műsort.

A lap szerint a felek között nagyon megromlott a viszony, egy hiba miatt a műsorvezető nemrégiben írásbeli figyelmeztetést is kapott a csatornájától. Felmondása után nem sokáig marad munka nélkül. A Bors úgy tudja, hogy Tatár Csillát több helyen is szívesen látnák. A kisebb csatornák is kapva kapnának rajta. A legvalószínűbb viszont, hogy a köztévéhez tart, ahol egy nagyszabású feladat várhatja: a január végén induló A Dal műsorvezetője lehet.

A lap szerette volna megkérdezni a műsorvezetőt, de nem érték el, a TV2 azonban megerősítette a hírt. “Megkaptuk Csilla felmondását, a szerződésében foglalt versenyjogi korlátokra igényt tartva elfogadtuk. Csilla karrierterve nem egyezett a TV2 vele kapcsolatos elképzelésével, ezért megértjük a döntését. Sok sikert kívánunk neki” – nyilatkozta a Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs veze­tője.

Tatár Csilláról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top