Sztárok

VV7: Fanni családja teljesen kiakadt

Sírva nyilatkozott lányáról VV Fanni édesanyja. Azt mondja, lánya legalább a 11 éves öccsére tekintettel lehetne – írja a Bors.

Fanni apja beszélni sem hajlandó lánya megnyilvánulásairól. A lány 11 éves öccsét pedig az iskolában is bántják. Fanni édesanyja sírva nyilatkozott a Borsnak a történtekről.

Ha most kiszavaznák, az is késő lenne! Nem akartam, hogy beköltözzön, de 21 éves, gondoltam, képes helyes döntéseket hozni. Az egész családnak egy nagy mellbe rúgás az, amit csinál. Mintha nem is az én lányomat látnám. Hogyan teheti meg velünk azt, hogy ország-világ előtt él szexuális életet? A nővére letagadja őt, kisöccsét, Sanyát pedig el kellett tiltanunk a műsortól és az internettől. De még így sem tudjuk őt teljesen megvédeni, mert az iskolában sokat bántják Fanni miatt” – mondta el az asszony, aki azt is elárulta: a lányának barátai sincsenek idekint, azért akart beköltözni, hogy bebizonyítsa: jó ember.

VV7: Fanni családja teljesen kiakadt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top