Sztárok

Mi lett veled Teri Hatcher? 50 éves az egykori született feleség

A Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai sohasem nyugvó újságírójaként ismerte meg a magyar közönség, majd többéves csend után a Született feleségek hebrencs szingli anyukájaként lett a sorozat legjobban fizetett sztárja. Teri Hatcher ezután ismét a háttérbe vonult, vagy inkább szorult. Az viszont tagadhatatlan, hogy 50 évesen is fantasztikusan néz ki, ami megszállott sportmániájának és nem kisebbrészt a plasztikai sebészek precíz kezeinek köszönhető.

Egyik pillanatról a másikra hódították meg a világot a Lila akác köz született feleségei. Nemcsak a sorozat népszerűsége nőtt, de a főszereplő Teri Hatcher fizetése is. A másodvirágzását élő színésznőnek azonban nem sikerült meglovagolnia a visszatérő sikert: ahogy az utolsó léptek zaja is elhalt a drámákkal sújtott amerikai kertvárosban, Teri csillaga is megfakult.
2012 óta nem sikerült maradandót alkotnia, kisebb próbálkozásai is csak alig-alig voltak.

Alighogy hátrahagyta Susan Mayer karakterét, azonnal új projektbe fogott: az ABC Family csatornájának induló sorozatában, a Jane by Design című gimisorozatban vállalta a főszereplő, Jane rég elveszett anyukájának a szerepét. Nemcsak szereplőként, de rendezőként is kipróbálta magát. A színészek lelkesedése ellenére végül a tinisorozat csak 18 részt élt meg, Magyarországra el sem jutott.

Erica Dasher és Teri Hatcher a Jane by Design c. sorozatban
Andie MacDowell és Teri Hatcher a Jane by Design című sorozatban

Az egykori James Bond-lány azóta sem forgatott, csupán hangját kölcsönözte a Repcsik című animációs mese első és második részéhez. Azonban valamiből meg kell élni – és bár nem kevés pénzt halmozott fel született feleségként –, a jóból sosem elég. Megszállott pókerjátékosként több bajnokságon is részt vett kisebb-nagyobb sikerekkel, és a hírességek pókerbajnokságának is állandó résztvevője. Ahogy a mondás tartja, aki szerencsés a kártyában, szerencsétlen a szerelemben. Ez igaz az ötvenéves színésznőre is, aki 2003-as válása óta nem lelt társra.

Teri Hatcher

Pedig egyik legjobb barátnőjével, Vanessa Williamsszel gyakran járnak pasivadászatra. “Én és Vanessa nagyon jóban vagyunk, konkrétan ő az első személy, aki rávett, hogy újra randizni merjek, amit már több mint két éve nem tettem” – nyilatkozta tavaly a Daily Mailnek, ám az igazi azóta sem kopogtatott be hozzá. Teri magányában a sportba és a plasztikai sebészekhez menekült.

Az elmúlt években számtalan alkalommal készültek róla fotók a botoxkezeléseket követően, amelyeken szinte felismerhetetlen. Azonban tökéletes alakját nemcsak a sebészek ügyes kezének köszönheti: állandó résztvevője a maratoni futásoknak és a jótékonysági sportrendezvényeknek, valamint szenvedélyes rúdtáncos. Ellen DeGeneres show-jában nemcsak bemutatót tartott, de azt is elárulta, hogy ezzel az egyáltalán nem egyszerű sporttal emelte magasabb szintre megtépázott önbizalmát.

Ám a színészi felkérések továbbra is elkerülték, amit nehezen viselt. Már-már minden interjújában megszállottan hangsúlyozta: ha úgy adódna, szívesen vállalna szerepet a Született feleségek mozifilmváltozatában, de azt sem bánná, ha újra magára ölthetné Lois Lane karakterét. A gond csak az, hogy rajta kívül ez senkinek nem jutott eszébe. Idén novemberben igent mondott a Celeb vagyok, ments ki innen! ausztrál változatára, amelyben a helyi sztárok mellett ő lett volna az egyetlen olyan híresség, akit az egész világon ismernek. Teri végül az utolsó pillanatban visszamondta a dzsungelkalandot, egészségügyi okokra hivatkozva.

Utoljára egy hete jelent meg a nyilvánosság előtt, amikor az ENSZ rendezvényén, a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján tartott megemlékezésen újra beszélt arról, hogy hétévesen ő maga is áldozatul esett nagybátyja molesztálásának.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top