Sztárok

Őrjöngő tömeg fogadta Katalint és Vilmost New Yorkban – galéria

Igazi sztároknak járó rajongással fogadták Katalin és Vilmos herceget New Yorkban, ahova egy jótékonysági vacsora díszvendégeiként érkeztek.

Már nemcsak kerekedő pocakján, de pirospozsgás arcán is jól látszik, hogy Katalin hercegné már várandóssága felénél tart. A hercegi pár ezúttal kisfiukat, György herceget hátrahagyva kezdte meg amerikai körútját, melynek első állomásaként látogattak a Nagy Almába, hogy részt vegyenek egy jótékonysági vacsorán, többek között Tom Hanks társaságában.

Sem Vilmos, sem Katalin nem jártak még New Yorkban, úgyhogy a kötelezettségeiken túl, a városnézésre is szentelnek némi időt. Sőt Katalin kijelentette: nem hagyja, hogy férje egyedül mássza meg kedden az Empire State Buildinget.

Hétfőn Vilmos Washingtonba utazik, ahol többek között Barack Obamával is találkozik, miközben felesége New Yorkban tesz eleget kötelezettségeinek. Szerdán reggel pedig már utaznak is haza fiukhoz.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top