Sztárok

Meglepő dolog derült ki Szinetár Dóráról és Kamarás Ivánról

Szinetár Dóra és Kamarás Iván is decemberben ünneplik születésnapjukat, ennek kapcsán meglepő sztorikat osztottak meg velünk.

Nem először fordul elő, hogy közösen ünnepeli születésnapját Szinetár Dóra és Kamarás Iván. A két színész, akik mind a ketten ellátogatnak a Telenor 20. születésnapja alkalmából rendezett december 5-ei Havasi Symphonic Aréna Show-ra, már néhány évvel ezelőtt is hatalmas bulit csaptak többedmagukkal egyetemben. “Az egyik kultikus fővárosi étteremben rendszeresen tartottak bulikat, amelyeket az adott hónap szülötteinek dedikáltak. Ezekre az alkalmakra sok színész, művész volt hivatalos, így előfordult, hogy Ivánnal közösen köszöntöttek minket. Ez nagyon jólesett, hiszen a decemberieket gyakran elfelejtik, vagy egyszerűen összevonják a karácsonnyal a születésnapot. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy ők mindig odafigyeltek erre” – mesélte Dóra, akinek gyermekei mindig különleges meglepetéssel készülnek a jeles napon. Ám, amint azt a sokkoló felhívással kampányoló színésznőtől megtudtuk, élete eddigi legbizarrabb születésnapi meglepetését anyukájának köszönheti.

Meglepő dolog derült ki Szinetár Dóráról és Kamarás Ivánról

“Körülbelül 10 éve az egyik születésnapomon éppen fogyókúráztam, így kijelentettem anyukámnak, hogy idén ne süssön se tortát, se sütit… ő persze ezt nem hagyta annyiban, hiszen szerinte nincs születésnap torta nélkül. Ezért félbevágott egy káposztát, és teleszurkálta gyertyákkal… én pedig ettem is belőle egy szeletet” – idézte fel Dóra, akihez Iván rögtön csatlakozott. “Egyszer nekem is volt egy különleges »tortám«. Jó pár éve történt, valamiért az volt akkoriban a »mániám«, hogy nem eszem édességet, ezért anyukámtól kenyértortát kaptam kolbásszal” – mesélte nevetve a színész, aki egy ideje már nem ragaszkodik a nagy ünnepléshez, sőt gyerekkora óta azt játssza, hogy inkább visszafelé számolja az éveket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top