Sztárok

Nagy bejelentést tett Wolf Kati

Ismerős arcba botlottam a Madagaszkár Pingvinjei című film hétfői, premier előtti vetítésén: Wolf Kati gyermekei társaságában érkezett.

Míg a gyerekek csillámtetkót készíttettek maguknak, alkalmunk nyílt beszélgetni egy keveset – például arról, mennyire gyorsan sikerült beleszoknia az új helyzetbe, vagyis hogy ismét Magyarországon éli a mindennapjait. Mint ismeretes, az X-Faktor felfedezettje és családja 2013 szeptemberében Hongkongba költözött, szívük azonban visszahúzta őket Magyarországra, így nemrég hazaköltöztek. “Nagyon hamar sikerült visszarázódnunk, a lányok is nagyon örültek, hogy itthon vagyunk, főleg a nagyobbik, ő volt az, aki a legkevésbé szeretett kint lenni – hiába, az anyjára ütött. Mióta hazajöttünk ki van virulva, a kisebbik lányom is visszaszokott az oviba, úgyhogy minden visszatért a normál kerékvágásba” –  nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Wolf Kati, aki kérdésemre, miszerint kiköltözne-e újra külföldre, rögtön rávágta: nem.

Szép volt, jó volt, de nagyon más volt. Nekem minden, főleg a rokonaim hiányoztak. Hiába beszélgettünk az interneten keresztül, az nem ugyanolyan volt, mintha személyesen találkoztunk volna.” A hazatérés óta pedig szép lassan minden visszatért a régi rendbe Kati életében: fellépésekre jár, mindemellett nemrég elkészült legújabb dala, a Ne engedj el!, amellyel nagy tervei vannak. “Beadtam A Dal című műsorba, nagyon izgulok, remélem, bekerül a legjobb harminc dal közé. Azt hittem, hogy többé nem fogok indulni az Eurovíziós Dalfesztiválon, de úgy érzem, hogy ez egy olyan dal, amelyet érdemes megméretni.”

Fotó: Redlemon
Fotó: Redlemon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top