Sztárok

Veszélyben volt az x-faktoros Jakab-Péter Izabella

Jakab-Péter Izabella iszonyú pillanatokat élt át, amikor két idegen férfi követte egy lépcsőházba, majd a liftnél elállták az útját... – írja a Blikk

Az X-Faktortól a múlt héten búcsúzó énekesnőnek eleve rossz előérzete volt. “Amikor bementem a lépcsőházba, utánam jött két alak, s már ekkor gyanús volt a viselkedésük” – mondta el a Blikknek Jakab-Péter Izabella, aki nemrég elárulta, mi van köztük Nagy Ricsivel. “Gyorsan hívtam a liftet, hogy mielőbb hazaérjek a biztonságot jelentő lakásba, de megálltak szorosan mögöttem, amitől rossz érzés fogott el. Átfutott az agyamon, hogy nem kellene ezzel a két sráccal beszállni a liftbe, így megfordultam, és el akartam menni. Azonban összezártak előttem, és nem akartak elengedni. Szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy hirtelen oldalra ugrottam, és elfutottam.”

Veszélyben volt az x-faktoros Jakab-Péter Izabella

A lap utánajárt, hogyan védik meg a jövőben az énekeseket a hasonló esetektől. “A versenyzőket a szállás- és próbahelyek, illetve az RTL stúdiója között kisbuszokkal szállítjuk, semmilyen hivatalos programjukra nem mennek kíséret nélkül, a 18 év alattiak pedig fokozott figyelmet kapnak. Most Bellának is azt tanácsoltuk, ha kimegy az utcára, akár a sarki boltba is, ne egyedül induljon útnak, hanem csatlakozzon valamelyik társához” – reagált az RTL Klub kommunikációs osztálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top