nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Felesége kedvencét tüntette ki Vilmos herceg

Felesége kedvencét tüntette ki Vilmos herceg

Damian Lewis különleges kitüntetésben részesült. Ám nemcsak számára, de Vilmos hercegnek is fontos pillanat volt, amikor átadta a kitüntetést a színésznek.
Z.A.
f Ajánlom

OBE, azaz a Brit Birodalom Rendje tiszti fokozata – ezt a kitüntetést kapta Damian Lewis, a Homeland – A belső ellenség főszereplője, akit 2006-ban a Brit Egyesült Királyság keresztény jószolgálati követének választottak.

Az ünnepélyes átadón maga Vilmos herceg tűzte fel az érdemrendet, akinek szintén fontos pillanat volt ez, hisz nemcsak a királyi család képviselőjeként volt jelen, hanem rajongóként is. A herceg és felesége, Katalin hercegné ugyanis igazi Homeland-függők – erről maga Damian Lewis vallott a Hello magazinnak. “Azt mondta, valamelyik este nézték a sorozatot, és örömmel konstatálták, hogy ha csak rövid időre is, de visszatértem. Mind a ketten nagyon izgatottak lettek. Ez azt jelenti, hogy valóban abszolút naprakészek, hisz a legfrissebb részt látták. Teljesen lenyűgözött, hogy a hercegi pár rajong a sorozatért, amiben szerepelek” – ámuldozott a színész, akit az előző évadban ugyan megöltek, de most az egyik szereplő hallucinációjaként újra feltűnt.

5 Fotó megtekintése

Vilmos herceg a Brit Birodalom Rendjének tiszti fokozatával tüntette ki Damian Lewist

Megosztás Facebookon