Sztárok

Felesége kedvencét tüntette ki Vilmos herceg

Damian Lewis különleges kitüntetésben részesült. Ám nemcsak számára, de Vilmos hercegnek is fontos pillanat volt, amikor átadta a kitüntetést a színésznek.

OBE, azaz a Brit Birodalom Rendje tiszti fokozata – ezt a kitüntetést kapta Damian Lewis, a Homeland – A belső ellenség főszereplője, akit 2006-ban a Brit Egyesült Királyság keresztény jószolgálati követének választottak.

Az ünnepélyes átadón maga Vilmos herceg tűzte fel az érdemrendet, akinek szintén fontos pillanat volt ez, hisz nemcsak a királyi család képviselőjeként volt jelen, hanem rajongóként is. A herceg és felesége, Katalin hercegné ugyanis igazi Homeland-függők – erről maga Damian Lewis vallott a Hello magazinnak. “Azt mondta, valamelyik este nézték a sorozatot, és örömmel konstatálták, hogy ha csak rövid időre is, de visszatértem. Mind a ketten nagyon izgatottak lettek. Ez azt jelenti, hogy valóban abszolút naprakészek, hisz a legfrissebb részt látták. Teljesen lenyűgözött, hogy a hercegi pár rajong a sorozatért, amiben szerepelek” – ámuldozott a színész, akit az előző évadban ugyan megöltek, de most az egyik szereplő hallucinációjaként újra feltűnt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top