Sztárok

VV7: Fanninak csak egy hét kellett, hogy feladja az elveit

Meglátván a VV7 szerda esti előzetesét, szöget ütött a fejembe, vajon volt-e lány Fanni előtt, aki ilyen gyorsasággal hívta segítségül a bennmaradás érdekében saját testét?

Merthogy – amint azt megírtuk – beteljesült VV Fanni és VV Dennis szerelme villámgyorsaságú románca. A magát naivának tettető lány egyik nap még Danit hülyítette, a következő pillanatban Dóri győzködésére (ami körülbelül két másodpercbe telt) átköltözött Dennis mellé, mondván ott közelebb lesz Dórihoz… Ki érti ezt?! Pár nap múlva azonban már Maci kényeztette a hónalját, végül mégis – nagyon finoman fogalmazva – a pontot az i-re Dennisnek sikerült feltennie. Alig tíz nap után ugyanis Dennis és Fanni a nyugiszobában adták át magukat a vágynak, és írták be magukat a VV szextörténelmébe. Csakhogy kedd esti lepedőakrobatikájával “bármit megtennék a fődíjért a szexen kívül” Fanni duplán történelmet írt: ő lett az első villalakó lány a ValóVilágok eddigi történelmében, akit sikerült kevesebb, mint két hét alatt megdönteni.

VV7: Fanninak csak egy hét kellett, hogy feladja az elveit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top