Sztárok

Hollywood meghódítására készül Palvin Barbara

Hétfő délután a világhírű magyar modell, Palvin Barbara is részt vett a Madagaszkár pingvinjei című film mozipremierjén. Amint megjelent, a sajtó képviselői egyből "letámadták", hiszen ritka jelenségnek számít hazai rendezvényeken.

Legutóbb a VIVA Cometen találkoztunk vele, akkor nem volt beszédes kedvében, ez alkalommal azonban készséggel válaszolt kérdéseinkre. Na, mondjuk mélyinterjú készítésére ezúttal sem nyílt lehetősége senkinek, a huszonegy éves Barbara ugyanis néhány perccel a kezdés előtt futott be, s – mivel ezt követően mindenki őt akarta – három-négy rövid kérdés után kénytelenek voltunk útjára engedni. Mivel Barbi igencsak kevés hazai rendezvényen teszi tiszteletét, így természetesen kíváncsi voltam arra, miért döntött a megjelenés mellett – nem erre a válaszra számítottam.

“Nem tudtam, hogy fotósok és újságírók is jelen lesznek, mi csak gondoltunk egyet a barátaimmal, azt hittük, hogy ez egy sima vetítés lesz, és eljöttünk. Egyébként a Madagaszkár pingvinjei az egyik kedvenc mesém, mindenképp meg akartam nézni – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a Victoria’s Secret show-n is feltűnő Barbi, aki nem időzött sokat Magyarországon, szerdán Párizsba repült. Beszélgetésünk közben kiderült, hogy tavaly karácsonykor épphogy csak beesett a fa alá, s ez idén sem lesz másként, sűrű december elé néz. Végezetül egy friss infóval is szolgált számunkra: “AZ IMG-t (Barbi modellügynöksége – a szerk.) felvásárolta egy másik cég, ami jobban fókuszál a színészkedésre, úgyhogy valószínű, hogy ennek köszönhetően több lehetőségem lesz” – zárt a Hercules című filmben egészen apró szerepet kapó modell.

Galériánkat végiglapozva megtudhatod, hogy Barbin kívül mely hazai hírességek vettek részt a premieren:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top