Sztárok

Könnyekben tört ki Katalin hercegné – galéria

Megható jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik részt vettek a kelet-angliai gyermekhospice-házak jótékonysági rendezvényén.

Katalin hercegné 2012 óta védnöke a kelet-angliai gyermekhospice-házak névre keresztelt, beteg gyermekeknek segítséget nyújtó szervezetek tömörülésének, amelynek soron következő jótékonysági eseményén vett részt a napokban Norfolkban. A második gyermekével várandós hercegnét most még inkább érzékenyen érintették a tragikus sorsok. Különösen annak az édesanyának a története hatotta meg, aki 3 hónapos kislányát veszítette el. “A beszédemet követően, mielőtt távozott volna az eseményről, Katalin hercegné megkeresett és szorosan magához ölelt. Azonnal könnybe lábadt a szemem, majd együtt sírtunk, és azt mondta: Te egy nagyon bátor hölgy vagy, és mérhetetlenül sajnálom, ami veled történt” – árulta el a Daily Mailnek a 33 éves Leigh Smith.

Katalint láthatóan megviselték a hallottak, az esemény végén még mindig párás szemmel hajtott el a helyszínről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top