Sztárok

Soha nem látott családi fotó került elő Victoria Beckhamről

Victoria Beckham az elmúlt években kezdett csak mosolyogni. Mostanra pedig szinte egyértelmű, hogy a mosolytalan évek mögött az imidzsépítés áll. Előkerült ugyanis egy gyerekkori fotó, amelyen mosolyog, mint a tejbetök.

Szombaton ünnepelte születésnapját Louise, az egykori Spice Girl húga, aki egy tüneményes gyerekkori fotóval köszöntötte húgát. “Az én csodálatos kishúgomnak születésnapjára. Nagyszerű édesanya vagy és a fantasztikus barát! Szeretlek! Victoria.”

Soha nem látott intom fotó került elő Victoria Beckhamről

A világ egyik legbefolyásosabb üzletasszonyává avanzsált 40 éves, egykori énekesnőt számtalan kritika érte az elmúlt években, amiért nyilvánosan soha senki nem látta mosolyogni, és mindig olyan, mint a Grumpy Cat. A négygyermekes anyukáról egyik barátja egyszer azt nyilatkozta, hogy Vic sosem szeretett mosolyogni, mert úgy érzi, bárgyún néz ki olyankor. “Ennek ellenére ő az egyik legviccesebb ember a világon” – állította a barát a Daily Mailnek, amit Victoria öniróniája is megerősít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top