Sztárok

VV7: 2 év börtönre ítélték Dórit

Török Dórit 10 darab erős hatóanyagú ecstasyval a zsebében kapták el a rendőrök, a maximális büntetést kapta – írja a Blikk.

Az akkor mindössze 24 éves lány, akinek az életét egy családi dráma is keseríti, fel sem tudta fogni, hogy mi várhat rá.

“Nagyon fiatalon kezdtem el drogozni, olyan 16-17 éves lehettem. Tulajdonképpen elég sok mindent kipróbáltam, a kokaint, az ecstasyt, a speedet és a füvet is. Eleinte csak bulikban használtam, aztán idővel már szinte mindennap” – nyilatkozta a Blikknek a villalakó, aki úgy érezte, a szer segíti őt a modellkarrierjében. “Ez egy mókuskerék, mert amikor rájöttem arra, hogy a drogtól fogyok, akkor azért is szedtem. Sokkal könnyebb volt elérni a célom.”

A bírósági tárgyalás végén a maximális büntetést kapta: két év börtönre ítélték, amelynek végrehajtását végül öt évre felfüggesztettek. Elvonókúrára kellett járnia, ahol havonta kétszer kellett megjelennie.

A VV7 beköltözéséről készített galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top