Sztárok

Direkt sokkolja a nézőket Tóth Gabi

Tóth Gabi minden héten villant. Hol a dekoltázsával, hol pedig a lábaival kápráztatja el a közönséget az X-Faktor mentoraként.

A legutóbbi élő show-ban például extra rövid sortban jelent meg. De vajon ez a provokatív külső a stylistok keze munkáját dicséri, vagy a mentor törekszik tudatosan a kihívó megjelenésre? “Minden adásra készülnek valami újdonsággal a stylistok, de persze a végén mindig az van, amit én akarok” – mondta a Borsnak az énekesnő, aki imád újabb és újabb, cseppet sem visszafogott külsővel a mentorszékbe ülni.

“Szeretek olyan ruhákat felvenni, amelyeket évekkel ezelőtt viseltem utoljára. Más a személyiségem, mint akár hat évvel ezelőtt, ebből adódóan az adott ruhát is másképp tudom viselni. Én már mindenféle szabású darabban álltam a színpadon, és azokban mindig vállaltam önmagam. A XXI. században élünk, ezért 2014-ben próbáljunk már egy kicsit nyugatiasabban gondolkodni! Mert a külsőnél sokkal fontosabb és értékesebb a produktum. Ha celeb lennék, nem öltöznék így. Vagy pont azért öltözöm így, mert celeb vagyok?” – tette fel a költői kérdést a Tóth Gabi.

Tóth Gabiról készült képgalériánkat itt nézheted meg.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top