Sztárok

Szakított szerelmével Szabó Zsófi?

A Blikk információi szerint Szabó Zsófi és titokzatos szerelme máris véget vetettek a kapcsolatuknak, mert rájöttek, hogy nem passzolnak egymáshoz.

Mint mi is megírtuk nemrég, egy negyven év körüli férfivel látták andalogni az After X műsorvezetőjét egy bevásárlóközpontban. Bár Szabó Zsófi akkor úgy nyilatkozott, hogy csak barátok, a Blikk szerint jóval több van, volt köztük.

A lap most az egyik női hetilapra hivatkozva arról ír, hogy máris véget ért a nem mindennapi románc. A magazin információi szerint nemcsak a korkülönbség okozhatott gondot, de az is, hogy a férfi házasságban él..  Azt még nem tudni, hogy az érintettek megerősítették-e az információt. Egyelőre mindössze egy név nélkül nyilatkozó személy szavai támasztják alá az állítólagos viszony és az állítólagos szakítás tényét.

“A férfi Horváth Éva kedvese volt, mielőtt összejött volna Zsófival. Bár Éva sokszor emlegette őt, nyilatkozott róla, kapcsolatukat soha nem vállalták a nyilvánosság előtt, pontosan amiatt, mert a férfi házasságban él” – mondta el egy neve elhallgatását kérő személy.

A Szabó Zsófiról készült képgalériánkat itt nézheted meg.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top