Sztárok

Xantus Barbara szerelem nélkül él

Xantus Barbara két évvel ezelőtt zárta le húsz évig tartó házasságát Szurdi Miklóssal. A színésznő új életet kezdett, de még nem talált rá a szerelem – írja a Bors.

Két évvel ezelőtt, húsz évig tartó házasság után, Xantus Barbara és Szurdi Miklós úgy döntött, hogy külön folytatják tovább. A színésznőnek azóta voltak próbálkozásai, de jelenleg is szerelem nélkül él – írja a Bors. “Magamra most nemigen tudok figyelni, ennek ellenére belső béke és harmónia uralkodik a lelkemben. Most nem én vagyok a középpontban, ez egy ilyen időszak. Volt egy gyenge próbálkozásom, ami a szerelmet illeti, de nem voltunk egymáshoz valók, ezért úgy döntöttem, legyen vége. Nincs hiányérzetem, aminek jönnie kell, az előbb-utóbb úgyis jön” – mondta Xantus Barbara, aki a válás óta is nagyon jó kapcsolatot ápol volt férjével. “Tudom, hogy ritkaságnak számít, ezért nagyon örülök neki, hogy a mi kapcsolatunk kifejezetten jó… Mikit szeretem, tisztelem, a közös munkának pedig nem lett vége. Azóta is jól működünk csapatban”  – mondta a színésznő.

Xantus Barbara szerelem nélkül él

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top