Sztárok

VV7: három nap után szabályt szegtek a villalakók

VV Laci és VV Fanni már az első héten megszegték a villaszabályzatot, amiért a bejuttatott levéllel ellentétben nem voltak hajlandók egy ágyban aludni. A büntetés hallatán pedig az affektáló lányról kiderült: nem éppen úrinő.

Az előző szériákból jól ismert büntetést szabták ki a műsor szerkesztői VV Fannira és VV Lacira,  egy szabályszegés miatt arra kényszerítették a két játékost, hogy összebilincselve töltsék el a napot, de legalábbis jó pár órát. Az erősen affektáló, “jócsaj”  Fanniból pedig olyan oldalát hozta ki a büntetés, ami nem éppen passzol ehhez az imidzshez. A fekete hajú lány ugyanis hosszú perceken át – minden női finomságot mellőzve – azon hüledezett, vajon hogyan végzi majd el így nagy dolgát. Első reakciója is annyira alpárira sikerült (bár VV Izát még így sem überelte), hogy inkább le sem írjuk. Nem prűdségből, nem álszentségből, egyszerűen a nőiesség iránti tiszteletből.

Aki akarja, ide kattintva visszanézheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top