Sztárok

Élő adásban sírta el magát Alföldi Róbert

Alföldi Róbert a könnyeit törölte és elcsukló hangon tudta csak véleményét elmondani Benji előadása után. Megrázó pillanatok az X-Faktorban.

Tóth Gabi az X-Faktor egyik legnagyobb pillanatának nevezte, Szikora Róbert pedig szenzációsnak titulálta Benji előadását a szombat esti X-Faktorban. Nagy fába vágta a fejszéjét a fiú, Koncz Zsuzsa Ha én rózsa volnék című dalát adta ugyanis elő egy szál gitárral. A több generáció himnuszaként is ismert dal nem annyira dallama, sokkal inkább üzenete miatt kockázatos, Benji viszont egészen megdöbbentő erővel és átéléssel énekelte el. Alföldi Róbert már a dal közben erősen törölgette a könnyeit, de elérzékenyültsége cseppet sem múlt el a dal végeztével. “Minden jó családban előfordul, hogy a családtagok meghatják egymást. Azt akarom csak mondani, hogy ha ez a jövő, ha ilyen a maguk generációja, akkor ez egy csodálatos ország lesz” – fűzte hozzá az előadáshoz elcsukló hangon.

Kattints a képre, és hallgasd meg te is!

Élő adásban sírta el magát Alföldi Róbert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top