Sztárok

Katalin hercegné túlragyogta a Royal Variety fellépőit

Hosszú fekete csipkeruhában, kisimult arccal, ragyogóan jelent meg az idei Royal Varietyn Katalin hercegné a férje oldalán, már nyoma sincs rajta a korábbi rosszulléteknek.

Tavaly a magyar Attraction csapata vitte el a show-t az eseményen, idén azonban – a fellépőkön túl – mindenki a várandós Katalin hercegnére volt kíváncsi. A hercegné egy gyönyörű, földig érő, fekete Diane von Furstenberg csipkeruhát viselt az estélyen, ahova férje oldalán érkezett. Az áprilisban ismét anyai örömök elé néző anyukát néhány hete még olyan súlyos rosszullétek gyötörték, hogy orvosai – és születendő gyermeke – két hónapos szobafogságra ítélték. Ennek azonban már nyoma sincs a várandós hercegnén, sőt, elnézve a Royal Varietyn készült fotókat, egyértelműen kijelenthető, hogy a 32 éves Katalin, akinek egyre jobban gömbölyödik a pocakja, új erőre kapott, és teljesen kivirult a gyötrelmes időszak után.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top