Sztárok

Bochkor Gábor védelmére kelt Hajdú Péter

Hajdú Péter úgy érezte, hogy ki kell állnia Bochkor Gábor mellett, akit néhány nappal ezelőtt komoly atrocitás ért munka közben.

Az előzmények: Bochkor Gábor és műsorvezetőtársai Pordán Petra és István Dani a Music Fm reggeli műsorában, az Önindítóban a Márton-napi libavágásról beszélgettek, előbbi arról lamentált, hogy mi lenne, ha a libákat nem ölnék meg, csak a lábukat vágnák le. Az egyik hallgatóból az ominózus beszélgetés óriási indulatokat váltott ki, betelefonált, és a következőt mondta: Gábor! Van neked egy lányod, vágasd le az ő lábát, és majd elválik, hogy neki jobb-e úgy.

Várkonyi Andrea szerelme valljuk be, abszolút jogosan felháborodott, és élő adásban osztotta ki a Zorán nevet viselő hallgatót, akit ezt követően kikapcsolt az adásból. Az esetnek nagy visszhangja lett, sok civil mellett a Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter is Bochkor védelmére kelt. “Teljesen egyetértek Bochkor Gáborral. Elképesztő, hogy egy degenerált képes egy lapon említeni egy kislányt egy libával. A véleményem röviden, kicsit sem szofisztikáltan: idióta, beteg állat, aki ezt komolyan gondolja!!!” írta a közösségi oldalán Sarka Kata férje, akit minden bizonnyal azért érintett meg ennyire az ügy, mert Gáborhoz hasonlóan ő is édesapa.

 

Itt visszahallgathatod az ominózus adást:

 

A Váradi Roma Cafe zenésze két másik nő közt is vacillál, miközben gyermekei anyja újra várandós. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top