Sztárok

Übercuki videó Ördög Nóra kislányáról

Ördög Nóra új blogbejegyzéssel lepte meg rajongóit, írásához pedig egy nagyon édes videót is mellékelt kislányáról, Miciről.

A TV2 műsorvezetője ezúttal is a Kisfelfedező.hu oldalon osztotta meg gondolatait, írását “Rend a lelke…” címmel tette közzé. “Éreztétek már, hogy amióta megszülettek a gyerekek, eluralkodott az őskáosz az otthonotokban…? Hogy az egykori nyugalom és béke szigete minden áldott nap háborús övezetté változik? Hogy hiába pakolsz egész nap, valahogy csak nem akar rend lenni? Régen ciki lett volna ilyen állapotok között bárkit is beengedni a lakásba. De előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, hogy már nem érdekel, milyen háziasszonynak tartanak. Ez van. Rumli a köbön” – olvasható a bejegyzésben, melyben a kétgyermekes édesanya arra is kitér, hogy akkor is hasonló a helyzet, amikor gyermekei ébren vannak.

S hogy mi a műsorvezető napjának fénypontja? “Amikor fürdetés-altatás után rendet rakhatok a nappaliban. (Na meg a hálónkban, a fürdőszobában, a konyhában és mindenhol, ahová Mici keze elért aznap…)” A teljes írást – melyhez Majka műsorvezetőtársa egy elképesztően cuki videót is mellékelt kislányáról, Nánási Micirőlide kattintva elolvashatod.

Übercuki videó Ördög Nóra kislányáról

Gombos Edina hamarosan világra hozza második gyermekét, akinek nemével még mindig barátkoznia kell – további részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top