Sztárok

Grumpy Cat-arcú celebek

A morcos macska, Grumpy Cat igazi internetsztár, akinek az arckifejezése a védjegye. De nem ő az egyetlen. Victoria Beckham és társai szintén tökélyre fejlesztették ezt az ábrázatot.
Grumpy Cat arcú celebek

Kristen Stewart

Egy interjúban arról mesélt, hogy máig zavarban van a vörös szőnyegen, nem tudja, hogyan viselkedjen a fotósok kereszttűzében. Az Elle-nek pedig egyszer így magyarázta a dolgot: “Már úgy érzem, ha mosolyognék egy lesifotósnak – amit persze sosem tennék –, akkor azért elítélnének. Mintha eladtam volna magam.”

Nos, magam részéről állíthatom, hogy nem ítélném el, ha látnám az arcmimikáját – sem az utcán, sem a filmen.

Grumpy Cat arcú celebek

Victoria Beckham

Volt idő, amikor megértettem, miért vág ilyen morcos arcot, de azért az élete manapság igazán remeknek mondható. Mégis külön hírértéke van, amikor mosolyog egy képen. Ha választanom kellene egy megfelelő háziállatot Victoria Beckhamnek, akkor az biztos Grumpy Cat (Morgó Macska) lenne. Persze David Beckham szerint a felesége rendkívül jó kedélyű, vicces, amikor otthon vannak. Kár, hogy ez az arcán nem látszik.

Grumpy Cat arcú celebek

Kanye West

Hála a hatalmas szereplési vággyal megáldott feleségének, Kim Kardashiannak, a rappert már előszeretettel követik a lesifotósok mindenhova. Tegyük hozzá, Kanye West minden képen ugyanolyan morgós-morcos arcot vág, és amennyire elege van a szereplésből, néha egyszerűbb lenne Photoshop segítségével a képre szerkeszteni. Ki venné észre a különbséget?

Grumpy Cat arcú celebek

Jeremy Renner

Az amerikai színész korábban még egyáltalán nem került volna be ebbe a csoportba, de amióta a Bombák földjén és a Tom Cruise-féle Mission: Impossible – Fantom protokoll című filmekkel ismert lett, és lenne oka mosolyogni, azóta mintha kizárólag Grumpy Cat ihlette ábrázattal jelenne meg. Pedig jól áll neki egy kis vidámság.

Grumpy Cat arcú celebek

Cara Delevinge

A híres divattervező, Karl Lagerfeld múzsája tökéletesen hozza a Grumpy Cat-arckifejezést. A Face of an Angel című film premierjén sem sikerült róla mosolygós fotót készíteni. Egyesek szerint a modellként dolgozó Delevinge csak pénzért szokott mosolyt erőltetni magára, de ez talán csak rosszindulatú pletyka.

Grumpy Cat arcú celebek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top